Sunday, 27 March 2016

5 Steps Untuk Pakai Shawl Paling Senang



Hi Assalamualaikum cinta :D Baru 2 hari tak tulis blog dah rindu dah dekat my readers sebab nak share macam-macam lagi benda yang best best!!! Disebabkan ramai yang tanya Eqa macam mana Eqa stylekan shawl Eqa padahal aku lilit style malas gila kot hahaha tapi takpe since korang request Eqa buat juga lah. Very simple je cara Eqa pakai shawl. Jom kita start sama sama!

STEPS

Pinkan tudung macam biasa sebelah panjang sebelah pendek.



Kalau macam Eqa suka lipat sikit tudung tu biar nampak lebih comel cewahhh..




Ambik yang sebelah panjang and lilit je.. Eqa suka tutup sikit pipi tu biar nampak macam ala ala arab gitu hehehe



Pinkan aje la..



Comel kan? Okay tak hahaha..Oh yang pendek tertinggal tu Eqa masukkan je dalam baju :p



Yeayyy dah pun siap! Senang je kan? Aku pun tak tahu la kenapa orang dok tanya macam mana aku pakai tudung kan hahaha TAPI yang buatkan lainnya sebab Eqa coverkan sikit pipi tu dengan tudung bagi nampak sikit bentuk muka kita kalau bulat tu jadi ler bujur sikit kan haa tu ler rahsianya :D 

Kalau korang day try boleh lah tag Eqa dekat IG okay! Nanti Eqa repost pic korang! Leave me a comment kalau ada nak tanya apa-apa or nak request anything alright XOXO!!! Sponsored shawl by Raisya Shawl

Follow IG @eqafakhri
@raisyamudd