Tuesday, 26 April 2016

Salon With Massage Tak Sampai RM45!!!



Selalu tak everytime nak pergi salon dok fikir mana eh salon yang lagi okay and murah daripada yang kita pernah pergi? Kalau ada fikir macam tu kita memang gang sep sikit! Hahaha Eqa ni pula jenis tak suka nak pergi salon jauh-jauh daripada kawasan rumah al maklum lah dah makin berumur :p

Actually Eqa ada 2 salon nak recommend tapi nak cerita salon yang ni dulu sebab dia massage best gilaaa... and and and hairstylist dia sangat friendly and dia buat rambut kita ikut macam mana yang kita nak haaa itu yang paling penting kan!!! Eeeee selalu stress kalau dapat yang suka buat ikut dan dia je!


Ini nama salon yang Eqa cakap massage best gila tu hehe..



Betapa sedapnya kena urut kakak aku ni hahaha lagi-lagi dia tgh preggy memang layan beb!
Sebenarnya ada video dia diurut tapi tak tahu kenapa tak boleh upload sorry guys!


Ini rambut sebelum (sakai en?) hahaha



Tadaaa inilah rambut selepas dah digodek oleh hairstylist IMP Hair Studio
Cantik kan? I love it!!!


Ini alamat IMP Hair Studio:
No.16, Jalan Prima Setapak 3, Off Jalan Genting Klang, Setapak, 53300, Kuala Lumpur

Cuci rambut + Iron + Massage = RM42!!! Kalau kau cakap mahal tak tahu la aku nak cakap apa hahaha.. Nanti kalau pergi salon tu cakap nama Eqa dapat discount 50%. Cehhh takdelah gurau je :p Kalau korang pergi salon tu comment la sikit okay macam mana service dia bla bla bla... Okay so tu je for today! Salon lagi satu nanti pula eh hehe..

Soooo jangan lupa follow blog Eqa lepas baca ni and comment kalau nak tahu apa-apa lagi okay! Nak ajak lepak ke apa ke comment je takde hal XOXO!!!

Follow IG @eqafakhri dan @raisyamudd