Wednesday, 27 April 2016

Timun Ajaib


One of my friend share dengan Eqa tadi kulit dia mengelupas sangat and sakit gilaaa.. So dia decide untuk letak timun all over her face. Sepatutnya dia nak letak sejam je tapi dia tertidur sekali dengan timun tu hehehe macam selalu juga jadi dekat Eqa :p 

And guess what?! Hari ni skin dia dah okay tak mengelupas and sakit dah yeayyy BERKESAN!!!! In fact, ada pimples yang baru nak tumbuh terus tak jadi nak tumbuh dah. Bestnya...FYI, timun memang bagi skin kita moist and glowing.

Jom try malam ni nak? Eqa dah tak sabar dah nak letak timun satu muka hehehe I memang excited bab bab macam ni :p Thank you to my darling friend yang share dengan Eqa amazing tips ni. I love it! So that's all for today!

Jangan lupa follow, share and leave me a comment XOXO!!!
Follow IG @eqafakhri dan @raisyamudd