Tuesday, 22 March 2016

INTRODUCING RAISYA MUDD FIRST COLLECTION

 (ini konon-konon nak tahan kereta la kan! poyo betul la aku hahaha)




Hi Assalamualaikum semua :x Haa today Eqa nak share one of Raisya Mudd collection. Cantik tak outfit yang Eqa gayakan tu? Cantik kan! Itu yang beria ria posing tu perasan cun kihkihkih.. Ini memang warna fav ni!!! Bila pakai warna pastel ni terus rasa macam perempuan Melayu terakhir cewahhh over kau! Hahaha..Yang bestnya Raisya Mudd ni, dia jual dari top to toe beb!!! Kadang-kadang kita pening nak keluar nak match match kan baju dengan seluar apalah, tudung apalah..Soooo Raisya Mudd ada jalan penyelesaiannya yeayyy!!! 

Dari shawl sampailah ke pants diorang jual and and and kalau beli set dapat harga lagi MURAH WOWWWW!!! Mana nak dapatkan dekat KL ni kain cantik and murah. Alang-alang kita dah cerita pasal harga meh Eqa share sikit; 
  • Raisya Shawl - RM25
  • Leila Top - RM55
  • Safiya Pants - RM70
p/s: beli 2nd item dapat discount YAHOOO!!!

Ya Allah murahkan?! Ahhhh tak sabar rasanya nak SHOPPING!!! Pejam celik pejam celik dah nak raya pula kan? Baik buat preparation awal awal sebelum baju yang kita nak takde size or out of stok kan! Itu selalu jadi dekat Eqa dulu, punah ranah rasa hati ni :'( Pernah okay takde baju raya langsung. Suka sangat beli last minute punya pasal hahaha. Now takde masalah lagi sebab semuanya di hujung jari anda. Tekan je buy haa kau terus sampai rumah. Takyah penat penat nak keluar cari baju. Tahun 2020 agaknya macam mana la ye? Tekan buy terus kita pakai baju tu kot! Hahaha amazing gila beb macam tu! 

Okaylah! Itu je Eqa nak update for now sebab nak focus tgk Wanita Hari Ini pkl 12pm TV3 sebab adik Eqa masuk TV wehhhh! Aku tah bila tah nak masuk TV hahaha so support adik je la yang mampu kan :p Oh btw, adik Eqa penyanyi VIRAL tu ala yang twins tu la…Berlagak betul la adik artist hahaha Jom kita support diorang XOXO 

Ni official IG VIRAL;
@amzarsabri
@amsyarviral_

Eh jangan lupa follow IG Eqa juga hehe;
@eqafakhri
@raisyamudd



Alahai comelnya adik-adik aku ni! Dah besar dah hehe emo pula hahaha chill la Eqa :D