Tuesday, 22 March 2016

YOU WANNA RAISYA MUDD, GET TO KNOW THE FOUNDER FIRST ;P

Bismillah..


Hi Assalamualaikum my darlings! So this is my first post on this blog hehe.. macam tak percaya pula I write a blog! I am 23 this year and still single cehhh promote pula kan ;p Currently managing Raisya Mudd Empire yang masih baru lagi dalam market and harap you guys can support me yeayyy!!! 
Why I’m writing this blog is because Eqa nak share dengan semua orang di luar sana about my own branding yang ada pelbagai jenis bidang seperti textile, clothing, skincare, supplements and macam-macam lagi. Agak-agak boleh tak jadi macam usahawan berjaya like Vivy Yusof ahhhh she’s amazing!!! Neelofa…nangis beb power sangat!!! Ramai lagi lah! Eqa memang admire betul usahawan wanita yang success to the max ni. I love I love I love!!! Over pula kan hehe saje je bakor semangat ni :D
Last but not least, hope sangat you guys will enjoy my blog sambil intai-intai Raisya Mudd :) Doakan Eqa berjaya ye. Amin ya rabbal alamin.. XOXO!!! Oh please follow my ig @eqafakhri and @raisyamudd