Sunday, 10 April 2016

80 Contact Number Tukang Jahit Individu dan Pukal Murah Serendah RM1


Assalamualaikum and happy Monday semua :x Hari ni memang best sangat sebab Eqa nak share almost hundred no. phone tukang jahit sama ada jahit individu dan juga jahit pukal. Eqa nak menyenangkan kerja korang ni haa daripada nak mencari satu satu no. phone untuk tempah baju raya kan! 

Kadang-kadang susah kan nak cari tukang jahit yang jahitannya kemas dan cantik tapi murah! Tapi yang Eqa share ni semua reviewnya okay and sangatlah MURAH!!! Untuk jahit pukal korang boleh try suruh tailor buat sample dulu. Ada yang buat sample for free ada juga yang berbayar. Pandai- pandai la korang nego okay! Harga memang boleh cerita punya hehe..

Semua no. phone yang bakal di share sebentar lagi adalah daripada banyak source ye. Ada daripada FB, Instagram, Mr. Google, references kawan pun ada.. Korang boleh try satu-satu no. okay! Eqa dah contact semua no. phone tukang jahit ni actually sebab nak cari yang paling murah and siap cepat hehehe ini lah manusia! Dah lah nak murah lepas tu nak cepat! Suka hati je en :D 

Diorang terima jahit jubah, shawl, seluar, baju semua lah! Nah korang whatsapp la satu-satu no. ye:


  1. SAS (Ampang) : 014 - 721 2459
  2. Seri Kembangan : 011 - 2712 6316
  3. Su Tailoring : 019 - 636 1586
  4. QF  (Shah Alam) : 013 - 530 6277
  5. Elly : 017 - 365 6716
  6. Juwel (Shah Alam) : 018 - 324 5693
  7. Bangi : 011 - 1430 3065
  8. Shiela (Bukit Teratai) : 010 - 433 2381
  9. Madana ( Shah Alam) : 016 - 238 7959
  10. Omera : 011 - 1518 4465
  11. Qaiser Umaira (Bangi) : 019 - 917 9379
  12. Shah Alam : 011 - 2196 3673
  13. Keramat : 017 - 428 0029
  14. Kilang Jahit Pukal : 019 - 281 5510 / 012 - 694 9280
  15. Nuryll Couture : 011 - 2662 2195
  16. KL : 019 - 355 7397
  17. Sam Apparel : 018 - 268 3768
  18. Rawang : 019 - 371 0203
  19. Rose Wardah (Selayang) : 013 - 300 6985
  20. MNS Tailor (Shah Alam) : 011 -2884 4572 / 011 - 1190 8469
  21. Pandan Mewah : 017 - 273 6081
  22. Bangi : 019 - 917 9379
  23. Mahir (Shah Alam) : 016 - 420 4016
  24. Kilang Jahit Pukal : 016 - 357 2934
  25. Subang : 019 - 666 2324
  26. Ampang : 018 - 371 2392
  27. Anasuha : 012 - 409 9446
  28. Kilang Jahit Pukal : 017 - 687 2137
  29. Ampang : 011 - 3345 4606
  30. Triple A (Damansara) : 014 - 515 0532 / 012 - 347 2372
  31. Ilapesona : 012 - 294 2173
  32. Modamess : 017 - 260 1518
  33. AR Tailor (Shah Alam) : 016 - 208 8784
  34. Duchess (Bangi) : 011 - 3373 6393
  35. Smarsys (Bukit Teratai) : 019 - 200 0396
  36. Evalyn (Puchong) : 012 - 374 2075
  37. Kasih Teguh (Klang) : 016 - 674 3776
  38. Studio Jahit : 018 - 371 2392
  39. Dzulhazdesign : 014 - 629 4213
  40. Ila : 017 - 366 5871
  41. Cosmixstore (Wangsa Maju) : 014 - 640 5206
  42. Moami (Puchong) : 011 - 1199 0097
  43. Cheras : 010 - 226 0374
  44. Garment (Shah Alam) : 014 - 328 5698
  45. Zaim (Sri Kembangan) : 019 - 926 3510
  46. Radz (Petaling Jaya) : 012 - 867 8540
  47. Expert Tailor (Shah Alam) : 013 - 270 7510
  48. Cheras : 012 - 657 9639
  49. Jahit Pukal Termurah : 017 -  612 5377
  50. Sauna Tailor : 016 - 993 2013
  51. Lynns (Shah Alam) : 019 - 693 0639
  52. Ulfah Hidayah (Puchong) : 017 - 335 3903
  53. Cima 3 : 013 - 877 9804
  54. Bala (Balakong) : 012 - 368 0315
  55. Hanez : 016 - 367 8424
  56. Ghanida : 017 - 611 9862
  57. Qayum : 017 - 329 3235
  58. Jusa : 019 - 574 1799
  59. Kiena (Ampang) : 017 - 649 5498
  60. Warizan Niaga (Kg Baru) : 017 - 227 7069
  61. Vani : 012 - 366 8445
  62. Shaa Global : 016 - 395 4859
  63. Sayyedah : 016 - 389 0145
  64. Jue : 014 - 321 0256
  65. FMZ : 017 - 310 3484
  66. Syaza : 012 - 625 8812
  67. Nia Humairah : 011 - 2810 5454
  68. Shah Alam : 018 - 324 5693
  69. Hazira (Cheras) : 018 - 969 7597
  70. Syira : 018 - 322 8408
  71. Syahirah : 019 - 312 3744
  72. Ninie (Keramat) : 019 - 640 3452
  73. Shada (MARA) : 013 - 388 3801
  74. Wan (Setapak) : 012 - 295 8353
  75. Nurfarahin : 019 - 257 3505
  76. Lin (Pandan) : 011 - 2344 6172
  77. Sam (Sri Kembangan) : 018 - 268 3768
  78. Siti : 013 - 636 5022
  79. Nresah : 018 - 229 4161
  80. Shenora : 019 - 350 3566
Selamat mencuba XOXO!!!
Jangan lupa tinggalkan comment and follow IG @eqafakhri dan @raisyamudd