Friday, 22 April 2016

3 Days Challenge of Military Diet Plan

Hey hey hey my favorite readers :D Today Eqa nak buat '3 Days Challenge of Military Diet Plan'!!! Mesti tak sabar kan nak diet sama-sama and tgk perubahan dekat diri kita hehehe... i pun tak sabar okay! FYI, Eqa nak tgk perubahan dekat perut Eqa sebab boyot gila weh huwaaa...

Tak kisahlah korang gemok ke kurus ke yang penting nak diet boleh join sama-sama on this challenge okay! So semua pun dah ada matlamat masing-masing kan? Eeeee bestnya rasa macam nak ajak ramai-ramai night jog dengan Eqa. Macam best juga kan! Since Eqa pun selalu jog sorang, the more the merrier! 

Jom kita tgk military diet plan ni macam mana..

Day 1











Day 2






Day 3




Haha now kita dah ada military diet plan..jom START!!!! Jom kita tgk apa jadi selepas 3 hari mengikuti plan ni. Tak sabar dah ni hehe GOODLUCK guys XOXO!!!

Jangan lupa follow, share and leave a comment okay.
Follow IG @eqafakhri dan @raisyamudd